„Tuko“ Vasaros stovykla

  • Paskelbė : Sonata Lažauninkienė
  • Paskelbta: 2023-07-12
  • Kategorija: Renginiai

Pirma vasaros stovyklos diena  „Mes dainuojame kartu – visiems linksma ir smagu”

Vaikai pasipuošę savo grupės spalvų skarelėmis rinkosi žalioje aikštelėje į ,,Tuko“ vasaros stovyklos atidarymo šventę, kurią pradėjome linksmais šokiais ir dainomis.

Antra vasaros stovyklos diena  „Pučia vėjelis – sukas malūnėlis, skrenda lėktuvėlis”

Vaikai kartu su savo tėveliais ir mokytojomis gamino ir įvairiomis spalvomis puošė popierinius lėktuvėlius, rengė jų lenktynes. Gaudė vėją su vėjo malūnėliais, kūrė vėjo malūnėlių pievelę. Entuziastingai pūtė ir gaudė muilo burbulus.

Trečia vasaros stovyklos diena  „Keliaujame spalvų taku…”

Apsiginklavę dailės priemonėmis: teptukais, dažais, štampukais, kreidelėmis kūrė vasaros nuotaiką ant maistinės plėvelės, ant baltų lapų štampavome balionais, kreidelėmis puošėme grindinio plytelės ir darželio sieną.

Ketvirta vasaros stovyklos diena  „Bėgu aš, bėgi tu, bėkime visi kartu”

Kartu su sporto pedagoge Rasa, vaikai rytą pradėjo piratų mankšta. Susėdę ratuku, rankytėmis darė vienas kitam nugaryčių ir galvos masažą. Gerai nusiteikę, visi įveikė Rasos parengtas sporto užduotis: traukė virvę, išbandę rankos taiklumą metant žiedus ir kamuoliukus,  kopė į improvizuotus kalnus, lindo tuneliais, skrido oro balionu

Penkta vasaros stovyklos diena  „Smėlio pilį aš statau”

Paskutinė „Tuko“ vasaros stovyklos diena buvo skirta smėlio žaidimams ir vaikų fantazijai ir kūrybiškumui atsiskleisti. Vaikai  statė smėlio pilis, kepė pyragus, juos puošė gamtine medžiaga.

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Priėmimas į lopšelį-darželį
  • Mokytojams
Naujienų archyvas