Profesijų savaitė 1

Džiugu, jog į antrus metus besitęsiančią temą „Profesijos“ noriai įsijungė 3 grupės ugdytinių tėveliai. Šiemet jie apsilankė “Viščiukų” grupėje ir papasakojo vaikams apie savo profesijas.

Pirmadienio rytą nuotaikingai nusiteikusius “Viščiukų” grupės vaikučius aplankė ugdytinio Beno Gurausko tėtis, Priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos Garliavos skyriaus Leitenantas, pamainos viršininkas A. Gurauskas, kuris papasakojo apie ugniagesio profesiją.

Trečiadienį vaikus aplankė ugdytinės Andrėjos Vaicekauskaitės tėtis Andrius Vaicekauskas „Žalgirio“ mokyklos krepšinio treneris. Vaikams pristatė savo profesiją, papasakojo kas svarbiausia žaidžiant krepšinyje ir komandoje. Sportavo kartu, pamokė vaikus atlikti tam tikrus pratimus su kamuoliu.

Penktadienį vaikus aplankė ugdytinio Jokūbo Čiuladžio tėtis, vairavimo instruktorius Paulius Čiuladis, kuris papasakojo apie savo profesiją, kasdieninį darbą. Pademonstravo automobilio eksplotaciją, kuo skiriasi mokytojo automobilis nuo įprasto. Papasakojo, kad vaikai kelyje turi būti labai atidūs eismo dalyviai, norint išvengti nelaimingų atsitikimų.

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Priėmimas į lopšelį-darželį
  • Mokytojams
Naujienų archyvas